Bet365 élő fogadás

bet365 élő fogadásPunters azon gondolkodik, hogy támogatja-e a piros-kedvenc kedvenc A szerdán Juddmonte International Stakes York-ban elhalasztott szerencsétlen Roger Varian udvarát reménykedve adták ki, miután a tréner közzétett egy posztivitást a kagylóról. Postponed és Hawkbill York International a helyi vírus ellenére Tovább…

A Varian kacsa 12 ellenféllel néz szembe, bet365 élő fogadás köztük a Stablemate és a várható pacemaker Bolete király, a York négynapos Ebor találkozójának fénypontjában, és a kezelő biztos abban, a stabilitást befolyásoló hiba, ami miatt az elmúlt hónapban elhalasztotta a George-t a Ascot-ban.

A Stadionban Doncasterben szombaton győztes volt, de Varian nagyon kevés futót küld a szokásos összegéhez képest ebben az évszakban.Míg az edző azt állítja, hogy még számos lovája még mindig érintett, azt jelentette: “A versenyen öt másik csoportos bet365 élő fogadás győztesnél ez erős megújulást mutat, de a [elhalasztott] teljesen visszanyerhető a visszalépésből, ami kizárta őt a királyból György. Jól néz ki, és munkája nagyon tetszett. ”

A piacvezető a legjobb árú 6-4, miután egy lenyűgöző nyertes bemutatót hozott a Coronation Cupban a Derby napján az Epsom-ban, és Varian úgy érzi az elhalasztott mérföld és fél-tíz futam mentén való utazás csökkenése nem jelent nagy problémát. “Örömmel várjuk, hogy visszavágunk 10 furlongs-ra, és ez a verseny a szezon kezdete óta a mi bet365 élő fogadás célunk volt” – mondta a Newmarket kezelője.

és nagy sebességgel halad.Ezek az attribútumok és az a mód, ahogyan több mint másfél mérföldnyit nyert, azt sugallják, hogy az utazás visszaesése nem jelent problémát. A York pályájának természete kell, hogy játsszon erősségeiért. “Ryan Moore egy lépéssel a Highland Reel-nél Ascot King George-ban. Bővebben

” A nagyszerű dolog ez egy mérföld és egy negyed, amit tudunk, hogy szereti. Nagyon rugalmas a talajviszonyok szempontjából. És bár az európai legkedveltebb mérföldkövekkel és lovakkal foglalkozik, úgy gondoljuk, hogy megérdemli, hogy ott lesz. Charlie nagyon boldog vele. Ő egy olyan ló, amely szellemileg érlelődik. Nagyszerű munkát végeztek vele, és azt bet365 élő fogadás hiszem, jól fog menni. O’Brien és Sir Michael Stoute eddig ötéves nyertest kaptak a 900.000 fontos versenyen.O’Brien, aki utoljára csapódott Ausztráliával 2014-ben, szintén Sir Isaac Newtont, aki a negyedik helyen állt az Ascot Highland Reel mögött. Stoute legutóbbi Juddmonte győztese a Notnowcato volt, és az Arab Spring képviseli. várhatóan javulni fog a Haydock-i Rose of Lancaster Stakes-i Rózsa-rózsaban, mint egy két héten belül, és az Exosphere. A szürke Gatsby időközben olyan bet365 élő fogadás szerencsésekre tett ajánlatot, Kevin Ryan utolsó két megújításába került.