Unibet Magyar bónusz

unibet MagyarA Unibet egyik legfontosabb előnye kétségtelenül az egyik legjobb üdvözlő bónusz, amelyet a fogadási vállalatok jelenleg kínálnak. Minden új játékos megkapja a Sportingbet egyenértékét az első befizetéséért. Regisztráljon a Unibet-lel és tegyen be egy befizetést ugyanazon a napon. A bónusz a “cash back” elv szerint működik. Ez az, hogy az első tétet fel tudjuk tenni, és vereségünk esetén az online fogadási rendszer visszatér az egész tétbe. Nagyon jó választás a vészhelyzetek miatt, jobb kockáztathatunk, anélkül, hogy félnünk a pénz elvesztésétől.

Egy másik érdekes Unibet bónusz egy bónusz a felhalmozott fogadásokért. Az, hogy egy adott héten legalább három fajta labdarúgást vagy teniszezést rendezünk a meccs előtt. A fogadási ügynökség előmozdításában való részvétel követelménye, hogy egyik fogadásunk sem alacsonyabb, mint 1,2. Ennek köszönhetően 100% -os bónuszt kapunk. Ez egy százalékos bónusz. Ha elérjük legalább 3 mérkőzést, nyerünk még 10% -ot. A nyolc találatból már 35%!

Unibet 100% -os bónusz – regisztráció »

A Unibet speciális versenyeket szervez, ahol 12 mérkőzésből kell választani. Ha 12-ből 12-et érünk el, 10 szabad pörgetést kaptunk a kaszinóban. 12-ből 12, ezer euró és 12-ből 12, tízezer. További érdekes lehetőségek: napi játék, heti bevétel vagy Premium Club. Ezen kívül egyéb sportesemények, például az olimpiai játékok vagy a labdarúgó-bajnokság szerveznek más versenyeket és promóciós fogadási ajánlatokat.